hur jag känner mina kompisar. del 2.

Idag fortsätter jag beta av listan med kompisar som ni var nyfikna på hur jag har lärt känna!
Detta inlägg innehåller Devi, Michelle, Ea, Linn och Alexandra.

Del 1 med Lizzie,Viktor, Jenny, Nina och Elsa finnes HÄR.

tami's birthday party
friday.

Devi.
Devi och jag gick i samma högstadium men blev kompisar när vi var runt 21-22 kanske? Vi hängde i samma kretsar och på samma fester. Från början var hon nog mer kompis med mitt ex Tobias. Fast sen snodde jag henne och sen dess har vi hängt! Devi bor vid Mariatorget och jobbar med PR och reklam.

new york
friday.
Michelle.
Michelle och jag blev kompisar 2007 när jag flyttade till New York i tre månader för att praktisera på en reklambyrå. Min kompis som jag reste med var bekant med Michelle och hon sa att vi kunde hyra in oss i hennes etta på 96:e gatan så det gjorde vi. Kompisen åkte hem tidigare och jag och Michelle bodde kvar och hittade på det mesta tillsammans och blev bffs.
Tre månader senare flyttade vi hem till Stockholm och fortsatte vår vänskap! Numera bor Michelle i Kenya och har startat upp ett klädmärke där.

paris
thursday night.
Ea.
Ea och jag startade ju den här bloggen ihop en gång för urminnes tider sedan. Hon bloggade ungefär ett år innan hon hoppade av. Jag och Ea känner varandra sedan vi var 16 år. Vi gick i samma gymnasieklass och var bäztizar. Ea flyttade till Paris när hon var 20 och har bott där sedan dess och jobbar som mäklare och har en gullig man och dotter. I december hälsar jag på!
(Hon heter Andrea på riktigt för er som undrat ^^)

saturday.
double denim party
Linn.
Linn har jag egentligen känt sedan hon föddes. Våra mammor är nämligen nära kompisar! Min yngsta lillebrors gudmor är till och med Linns mamma. Hursom så blev vi kompisar på riktigt under 2011 när vi bodde och hängde en del i New York. Linn och min kompis Christian blev ihop och jag och Linn skapade vår egna vuxna vänskap på det sättet.
Numera bor Linn i Stockholm, jobbar i musikbolagsbranschen och bor ett stenkast från mig!

IMG_1342 copy
Way Out West.
Alexandra.
Alexandra och jag lärde känna varandra 2010. Hon bodde i New York och jag hade just flyttat dit. Vi träffades på en fest när hon kom fram till mig och sa att hon läste min blogg. ^^ Ganska snart kändes allt bara helt rätt, vi började kompisdejta och insåg att vi var gjorda för varandra.
Alexandra bor i Stockholm sedan 2012 med sina två katter Sammy och Hillary och jobbar med youtubers.

?

Det var dagens kompisskörd! Återkommer mer fler snart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej! Fint inlägg! Kul att läsa om hur ni träffades, känns som det är svårt att träffa härliga pepz man klickar med utöver skolan. Jag undrar vilket gymnasium och program du gick på! Hur upplevde du gymnasiet?

  Sofia 2017-11-19 23:03:26
  Svara
 • Hej Sandra! Jag undrar hur du klarar av att hålla kontakten med så många vänner? En gång läste jag att en person endast kan ha 3 riktigt nära vänner (de som man spontant ringer till – inte minst när man behöver stöd), sedan blir det liksom för många att hålla reda på och underhålla. Om du känner dig riktigt ensam och förtvivlad, kan du ringa allihop då? Eller hur gör du?

  Nina 2017-11-17 20:29:05
  Svara
 • Love getting to know your friends more! They have been a big part on your blog.

  Happy Weekend!

  Christine 2017-11-17 16:53:03 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Such a cute and joyful post, thank you!

  tulip salinger 2017-11-17 16:17:16
  Svara
 • Devis frisyr på första bilden!!!!!??? Är kär.

  Fredrika 2017-11-17 16:06:16
  Svara
 • Kanske sagt det förut men Ea= Sarah Polley!!

  https://goo.gl/images/xrqUxL

  Nån, håll med mig!?

  L 2017-11-17 15:52:10
  Svara
 • Fint!

  Susanne 2017-11-17 14:31:00
  Svara
 • Fint inlägg! Ea är lik Florence i Florence & the Machine tycker jag 🙂

  M 2017-11-17 10:04:54
  Svara
 • Så fint hur olika vänner berikar ens liv. Att dessutom träffa vänner i New York är ju höjden av lycka. (Mvh New York-nörden.) 😉

  Anna, New York - My Bite of the Big Apple 2017-11-17 09:38:15 http://www.newyorkmybite.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!