inte världens bästa fredag. men ändå fredag.

Hej era skrutt.

Har ni en fin fredag? Hoppas!

Jag har feber. Har varit sjuk i ett par dagar nu. Det är tråkigt men det är som det är.
Sover mest och kollar på serier som jag somnar från och måste se om igen.

Det här har jag gjort på internet de senaste dagarna:

Köpte en röd kjol från Zara. Har ju letat efter en röd kjol. Denna ser ut att vara i samma modell som min lackkjol och då kommer den passa perfa. Håll tummarna. Finns här.

Jag klarade bana 1000 på Candy Crush. Mot nästa tusen!

Har pinnat saker på Pinterest och tänkt på att man kanske borde använda mer eyeliner i sitt liv igen.

Jag har kollat på väldigt många avsnitt av Zumbo’s Just Desserts på Netflix.
Ett Dessertmästarna on crack typ. ”Idag ska ni göra en kaka som är en hatt som är en glass som är en godis och som även trotsar tyngdlagen och svävar i luften” ungefär.

home
Kolla inception. En bild på när jag skriver detta inlägg.

Nu ska jag ta en nap.

Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • tack vare dig sandra, så hittade jag världens sötaste kompis i barcelona, och även fast vi inte har mkt kontakt längre så kände jag mig mindre ensam under min resa. kan vi snälla, få ett nytt brevvän/hitta-en-vän-inlägg lagom till julen? skulle va så himla najs

  s 2017-11-17 22:50:01
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   puss! kom ett för två veckor sedan: http://sandrabeijer.se/2017/10/12/en-brevvan-till-vintern/

   sandrabeijer 2017-11-17 23:23:14
   Svara
 • Krya på dig 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-17 21:56:03 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • HEJ
  Har någon lust att agera rådgivare alternativt posta i 925-gruppen? Vill inte posta eftersom jag skäms.

  Jag har en 16 år äldre kollega på mitt jobb. Han har fru och barn, jag har sambo. Men sedan vi började jobba ihop och lärde känna varann för cirka ett år sedan har jag känt att det är någon sorts ”spänning” mellan oss. Vi ger komplimanger till varann för lyckade outfits som vänner kan göra (cringe) och skämtar på ett sätt som inte är sexuellt. MEN samtidigt kan han säga ”Hello Darling” och fälla kommentarer som ”Fan, det suger att vara gift ibland”. OBS, jag känner inte alls att det är #metoo-varning på honom, utan som att vi snarare bara är attraherade av varandra? Inombords välkomnar jag liksom det, som att jag uppskattar det.

  Jag vet inte. Jag känner mig dum som ens tänker tanken. Han hade kunnat vara min pappa-ish, jag älskar min sambo, och skulle liksom inte vilja leva med den här mannen eller liknande. Vi kanske bara är attraherade av varandra – och så kan det få vara så länge det inte händer något mer?

  VAD SKA JAG GÖRA? Jag tänker på snubben ofta då han är förjäkla snygg, men vill ju inte ha ut något av detta??? Sorry för förvirrande kommentar.

  Kram på er alla kloka därute!

  Förvirrad 2017-11-17 20:51:20
  Svara
  • Svar på Förvirrads kommentar.

   Såhär: Det är ok att förälska sig i andra människor medans man är kär i och älskar sin partner. Det är mänskligt. Förälsker sig i flyktiga och ofrånkomliga. Straffa inte dig själv för detta, antagligen kommer det att gå över. Jag anser att det är harmlöst att flirta lite med sin crush så länge (obs obs viktigt) man samtidigt tar hand om sitt förhållande. Faran med långa förhållanden är ju att man kan börja ta sin partner för givet medans man fantiserar runt, och det tycker jag inte är okej. Enligt mig är väl grundprincipen att man får göra iprincip vad man vill så länge ingen far illa, detta gäller då dig, din sambo och mannen på jobbet. Ta hand om dug själv och framförallt; var inte för hård mot dig själv ❤️

   A 2017-11-17 23:39:34
   Svara
   • Svar på As kommentar.

    Jag tycker det beror på. Det är något som måste diskuteras, om min sambo flirtade ”lite harmlöst” med en crush så skulle jag känna mig sviken. Inte på en överdriven nivå men det skulle inte alls kännas bra.

    Men det är jag det. Och alla behöver ju inte vara likadana, men anser att kommunikation är otroligt viktigt!

    L 2017-11-18 14:19:32
    Svara
 • Krya på dig <3

  Ellen 2017-11-17 18:49:46 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Hahaha det hade inte varit något fel om det var så. Men inser nu att du har några slags leggings/byxor på sista bilden. Tyckte det såg ut som extremt bleka och håriga ben på något sätt. Krya på dig! ❤️

  Emma 2017-11-17 17:53:53
  Svara
 • Sandra visst har du väl inte missat Baz Luhrmanns H&Mreklam, så snygg film med hög fredagskillar-faktor! https://www.youtube.com/watch?v=PEANC3ipyws

  a 2017-11-17 16:58:09
  Svara
 • Är på bana 2654 i candy crush. Skäms nästan!
  Krya på dig.

  Emma 2017-11-17 16:52:21
  Svara
 • Har sovit och försökt sovit idag. Ska försöka vara vaken ikväll. Firar med pizza

  Emma 2017-11-17 16:47:30
  Svara
 • Krya på dig! E på samma nivå, efter att ha haft flera stressiga och trötta veckor ville jag så gärna ”bli mig själv” igen och träffa vänner och va full hela helgen.. men så sitter man här med en hemtenta och längsta förkylningen. Jaha bästa lycka nästa helg för oss då

  maria 2017-11-17 15:53:28
  Svara
 • Vadå ”kolla meta”? Vad betyder det? Försöker googla och fattar att det är för att du fotar inlägget du skriver samtidigt men fattar ändå inte. Blir galen!
  Krya på dig!! Ps Quarry på Netflix e bra

  L 2017-11-17 15:30:57
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   https://www.urbandictionary.com/define.php?term=meta

   ”1. Meta means about the thing itself. It’s seeing the thing from a higher perspective instead of from within the thing, like being self-aware.

   Making a movie about the film industry isn’t meta. Making a movie about making movies is.”

   Skulle säga att det var en helt korrekt användning av ordet meta!

   S 2017-11-17 17:22:31
   Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   haha! ”inception” kanske är mer passande!! Ändrade till det ? Tack för serietips ?

   sandrabeijer 2017-11-17 15:33:16
   Svara
 • Krya på dig <3

  Aida 2017-11-17 15:29:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!