i mitt badrumsskåp.

home

La upp en instastory för några veckor sedan när jag rotade runt i mitt stora badrumsskåp efter nagellack. Flera frågade då om de kunde få en närmare inblick vad jag har där inne.
Självklart!
Jag har allt mitt smink och sånt jag använder dagligen i lådorna under handfatet (de kan vi kolla i en annan gång). I spegelskåpet göms annat.

Skåpet är från Ikea och heter Godmorgon om någon undrar. Porslinsburkarna under är från Habitat och den runda spegeln är Lagerhaus.

home

Så, nu kommer ett gäng ganska fula foton på vad jag har härinne. Högst upp: nagellack! Mest blå, gröna och korallfärgde.

home

En våning ner: nikotinplåster från förra hösten när jag slutade röka men sen blev jag singel och rökte mer kombinerat än jag antagligen hade gjort om jag fortsatt röka de där två månaderna som rökfri.. Oh well, det blir ett framtida projekt.
Gasbinda och alcogel från när Christian var hemma hos mig i våras och hade ett inflammerat finger och vi skulle laga honom.
Sen lite shampo, balsam och sånt.

home

Ansiktsmasker (älskar den från Biologique Recherche). Sen lite ansiktskrämer och lite parfymer.

home

Den rosa rektangeln innehåller handskar om man tonar håret, sen ett hårmousse, en hårinpackning, nagellacksremover samt jättemånga torrshampo. Älskar torrshampo!!!!

home

Längst ner lite allt möjligt. En koppartoning tydligen. Saltvattenspray för att fixera lockarna, olja för håret, aloe vera om man bränt sig i solen, Dust-it (ÄLSKAR DUST-IT), mer krämer och d-vitamin.

home

I korgen nedanför sheetmasks, mer krämer, handtvättmedel och en låda med skavsårsplåster.

home

Det var det hörrni.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!