frågor och svar 2007 VS 2017. Del 2.

Eftersom så många tyckte det var roligt att läsa svar från en frågestund jag hade 2007 vs de svar jag skulle gett idag så tycker jag vi bränner av några till.

Asså gud i himlen vad det tar emot att publicera vissa svar för att jag är så puttenuttig och pubertalpretentiös i mitt språk.
Men jag var liksom sån då.
Jag ville att allt skulle vara en fransk sextiotalsmusikal i technicolor och då fick det helt enkelt bli det så gott det gick.
Den tiden formade mig till den jag är idag på så jag ska egentligen inte basha för mycket. Jag var dessutom först om att skriva, fota och blogga på det här sättet som sedan färgade en stor del av bloggsverige innan det dog en dag och något nytt växte upp (tack å lov).

Och dessutom – någonstans där inne vill jag väl egentligen fortfarande det, va i den där musikalen.

new york
Finns det något du önskar att du fick göra/prova, men var för blyg eller rädd för?
2007: jag har aldrig kysst någon för första gången nykter. jag pratade med min vänner. de hade aldrig gjort det heller. alltså. alla dejter, pojkar jag någonsin träffat har jag första gången jag kysst dem haft alkohol i kroppen. Sanslöst. Tänk efter själva, är det inte oftast såhär?
Så det vore spännande att någon gång få göra. Hångla upp en pojke man tycker om mitt på blanka dagen för första gången.

2017: Gud jag tror fortfarande inte jag har gjort det här? Alla mina första kyssar med folk har varit med minst enhet i blodet.

moi
Vad är det vackraste vs. fulaste du vet? 
2007: Det vackraste jag vet är att vakna bredvid en pojke som luktar helt nyvaket och har ena armen runt en. Och han drar en till sig i sömnen och man blundar hamnar i hans halsgrop. å! fint!
Det fulaste jag vet är barn som röker. Får ångest i hela hjärtat.

2017. Oh lord. Men visst. Någonstans håller jag ju fortfarande med mig själv om detta. Hade möjligen uttryckt mig lite annorlunda eh alternativt hållit det för mig själv.

the Elle party
Jag har två katter som behöver namn, några tips?

2007: I Life Aquatic heter Zissou’s katt Marmelad. Det ska min katt heta om jag någonsin skaffar en. Marmelad. Kanske kan de heta Marmelad och Sylt då?

2017: Kommer aldrig skaffa en katt. Sjukt förresten att de där katterna nu är över tio år gamla.

New York, Queens, 2007.
Blir du helst förföljd av Tim Burton eller Wes Anderson?

2007: Wes Anderson! Å vi kunde fika och kolla på filmer ihop.

2017: Intressant ändå att jag var helt obrydd över att bli förföljd. Önskar mig idag att ingen förföljde mig tack.

stockholm fashionweek
En jätte gigantisk ”sak” håller på att träffa jorden.
Alla kommer dö förutom DU, eftersom du har byggt en färdkost som tar er till en nyfunnen planet.Det får plats 11 personer, vilka tio väljer du att ta med dig?

2007: Å herregud. Okej. Jag har verkligen tänkt på den här frågan. I flera dagar. Och jag kan inte välja. Det enda jag vet är att jag först skulle välja att ta med mig mina två yngre bröder. Och de får välja varsin kompis att ta med. Sen vet jag inte. För svårt.

2017: Fint ändå med bröderna. Och förståeligt eftersom de var bara barn i princip då. Men frågan! Ingen aning vilka jag skulle ta med!! PASS.

sunday outfit
Du får välja 10 Djur också! Det får plats med elva men flodhästen har redan tjingat en plats! Vilka djur blir det?

2007: Giraff. Hund. Elefant. Häst. Apa. Kanin. Örn. Papegoja. Svala. Uggla.

2017: Mjaha. Om man inte liksom behöver tänka ekosystemmässigt utan bara finhetsmässigt tar jag hund, räv, kanin, giraff, elefant, kolibri, nån till fin fågel, säl, räkor (att äta) och nåt kattdjur, kanske lodjur?

sailor party
Vilken är din favorithåkanhellström-låt?
2007
: Augusti i Helvetet

2017: Augusti i helvetet!

the Elle party
Vill du ha barn en dag?
2007:
Japp, jag vill ha barn. När jag är 35 ungefär. En Didrik och en Decibel.

2017:
Ja kanske barn, ja. 35 ligger väldigt nära inpå nu dock. 37 kanske då? INTE Decibel.


Vad jobbar din idealman med?
2007: Astronom kanske. Något som är så långt ifrån det jag jobbar med.

2017: Maha astronom <3. Jag skulle nog säga att hans yrke gärna får vara något så fritt som möjligt, så att vi kan resa och kanske bo på olika platser på jorden. Kreativa yrken uppmuntras, pga roligt att ha gemensamma saker!

saturday
Om du fick välja en plats och en sak att göra för resten av livet, vad skulle du välja?
2007: En filt i en park med ständig sommar. Och ligga där och hångla. Resten av livet!

2017: :*) Gud. Men. Ja. Hur lökigt det än låter måste jag väl ändå instämma.

Vi gör om samma inlägg om tio år igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Alltså Sandra <3 <3

  Marie 2017-12-07 15:05:32
  Svara
 • Älskar det här!!!

  Patricia 2017-12-07 13:27:19
  Svara
 • Haha så gulligt ändå! Men jaa håller med Amanda här nere, vem är hundsötisen på dina instastories?

  matilda 2017-12-07 10:41:15 http://nouw.com/tildasofia
  Svara
 • jobbar på förskola och har mött en del barn med ovanliga namn men alltså… hahaha! Decibel <3333

  becca 2017-12-07 06:02:05
  Svara
 • Detta är SÅ BRA. Älskar cringe-känslan du utstrålar över dåtidens svar, samtidigt som dåtids-Sandra ändå har liiiiite rätt

  Linnéa 2017-12-06 22:45:02
  Svara
 • Alltså dör av skratt på Decibel<33333

  Linnea 2017-12-06 22:21:58
  Svara
 • Hallå! Jättefyniken på hunden i dina instastories!!

  Amanda 2017-12-06 21:00:24
  Svara
 • Älskar att du ska återkomma med listan om 10 år, betyder ju att du vill fortsätta blogga lääänge till <3

  Lina 2017-12-06 20:39:11
  Svara
 • älskar att du tar med räkor att äta, hade gjort exakt samma. Men att du inte har med katter?!

  Tycker det är fint att du inte hånar ditt yngre jag utan embrace:ar det, så borde fler göra. Vi indiekids var ju ändå rätt gulliga 🙂

  elsa 2017-12-06 19:37:57
  Svara
 • Jag pratade ju exakt som du 2007 i och med att jag var 14 och alla jag umgicks med ville (om än inte helt uttalat) vara precis som du. Insåg för ett par dar sedan att det var en statusgrej att äta löskokta ägg, det kan du tänka på om du känner dig moloken någon dag! Att du fick en hel hög med nittiotalister att tvinga sig själva att börja gilla rinnig äggula. Sen så har jag en fundering, världen har väl blivit ganska mycket hårdare under de här tio åren, det går liksom inte att gå runt och säga att saker är förtjusande och att pojknackar är det bästa man vet. Nu är saker åt helevete istället och vi drömmer om revolution. På gott och på ont. Eller så är det bara jag som har vuxit upp.

  A 2017-12-06 18:50:05
  Svara
 • Haha åh det här med skrivstilen, jag skrev EXAKT så 2007. Definitivt delvis ditt fel ?❤️

  Johanna 2017-12-06 18:10:22
  Svara
 • What?! Ångrat dig ang barn? Guuuu va spännande! Hur kom du fram till det? Nyfiken då jag själv kännt att jag inte vill ha barn (vilket du sagt förut) men känner att jag står och stampar i något slags vägskäl..

  Linda 2017-12-06 17:59:08
  Svara
 • Haha Sandra, när jag bodde i New York i våras var jag på Beauty Bar en kväll. Då såg jag hann snubben på bilden som gömmer sig bakom en solfjäder (visst hette han Jimmy?). Kände igen honom från dom blogg (har läst den sen 2007). Ville nästan gå fram och säga ”Hej känner igen dig från Sandras blogg” men vågade inte. Han var väldigt kort! (Som alla NY-killar).

  Ann 2017-12-06 17:24:06
  Svara
  • Svar på Anns kommentar.

   Haha, jag kände likadant när jag sprang in i Devi när jag var i Sthlm sist, kändes som vi kände varann fast jag bara sett henne genom den här bloggen och hon inte har en aning om vem jag är 🙂

   Ellen 2017-12-06 17:55:20
   Svara
 • Hej Sandra!
  Hur gammal är Milla? Och vad menar du med att bloggsverige dog?
  Och den där Anna Sui klänningen asså, så fin!!
  Kram!

  Josefine 2017-12-06 16:44:56
  Svara
 • haha åh, gölliga lilla sandra! tänker att det kan kännas lite konstigt att se tillbaka på hur en varit, men som du nämner har det ju format de vi blivit. hur pinit det än kan kännas är det ju egentligen rätt fint.

  Ellen 2017-12-06 16:08:05 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Haha så fin lista. Förresten, du som gillade Dolly Partons jullåt (tack för den liksom) kanske vill se denna https://society6.com/product/saint-dolly-parton_print Saint Dolly Parton-print. Jag hittade den då typ megastort affischföretag stal designen av konstnären och sen blev hon och massa andra folk asförbannade så de köpte hennes prints istället och skrev på företagets sidor att de är tjuvar. Fint ändå tyckte jag.

  Madeleine 2017-12-06 15:54:00
  Svara
 • Kul frågor!
  Kram
  www.jagraktuppochner.se

  Susanna 2017-12-06 15:49:55 http://www.jagraktuppochner.se
  Svara
 • Så orimligt glad för att både säl och räv kommit med på listan över djur som får följa med!!! Hurra! Och räkorna, hahaha!

  Moa 2017-12-06 15:47:47
  Svara
 • måste bara säga att jag tycker det är så himla fint det här med hur du liksom inte vill håna ditt yngre jag. känns SÅ lätt att ba ”lol bilddagboken vilken lugg jag hade hur skrev jag va dumma saker jag skrev om vilken tönt” å där har jag varit många gånger! men vet att du skrivit om det tidigare (i relation till kläder kanske?) det här med att vara snäll mot den man har varit innan och jag tycker det är SÅ fint! tack för det

  MD 2017-12-06 15:17:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!