Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

realtidsblogg: hej från en fredagseftermiddag.

friday
Hej allihopa och glad fredag.

Hoppas ni mår bra och att mörkret inte känns för tungt. Börjar ju bli lite kämpigt nu stundtals kan jag känna. Man får äta mycket frukt, skriva listor så man inte virrar bort sig och ta lite pauser här och där.

friday
Jag och Jenny ska bo på hotell inatt! Redan checkat in faktiskt som ni ser. Vi ska ha date night deluxe med pizza, cava och hotellfrukost. En perfekt helgsysselsättning. Mest peppad att sova i frasiga lakan.

Men mer om vår fredag senare. Nu ska jag jobba undan mailen och göra mig redo för kvällen. Ville ba säga hej.
Tröjan är från Fila om någon undrar.

Vi hörs imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Har insett att mitt bästa överlevnadsknep i mörkret är att säga till mig själv att jag inte behöver göra någonting och sen lura mig själv att göra i alla fall 50 % av det som måste göras. Typ såhär: istället för att säga att jag måste läsa 100 sidor så säger jag till mig själv att det inte är en pluggdag alls men att jag ju kan kika lite i den ändå, helt kravlöst liksom. Istället för att ta tag i att diska all disk så lägger jag allt i blöt och tänker att jag diskar typ två tallrikar och om en stund så kanske jag kan diska tre glas och kändes det okej att ta några till så går det ju också bra. Blir kanske inte högpresterande existens men fungerar förvånandsvärt bra! Eller så är det jag som är jävligt lättlurad. Men tror verkligen att det viktigaste är att intala sig själv att man verkligen inte måste (även om det kanske inte är helt sant) krav i mörkret är verkligen döden.

  A 2017-12-08 21:58:01
  Svara
 • Nämen gud va härligt! Det hade man velat unna sig nu. Ja jag håller med det du skriver att det blir väldigt jobbigt vissa stunder när solen lyser med sin frånvaro (om man säger så?) och mörkret är så påtagligt att huden skriker efter D-vitamin och ögonen inte kan skilja på dag eller natt. Dygnsrytmen blir bara mer och mer kaosartad desto längre in i dem mörkare tiderna vi går, det som håller mig på banan är hoppet om att det snart vänder och blir ljusare igen.

  victor 2017-12-08 20:28:48 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • Tack för påminnelsen om mörkret och att det antagligen är det som gör att det känns kämpigare än vanligt <3

  Linnéa 2017-12-08 20:08:46
  Svara
 • Låter helhärligt :D. Älskar att på hotell känslan är fantastisk och man får helt klart avkoppling :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-12-08 19:44:11 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag tyckte mörkret var riktigt jobbigt genom hela november men nu när det är december och snart jul känns det mest mysigt. Tycker mysig belysning, tända ljus, netflix och, precis som du säger, en massa frukt hjälper rätt bra mot den där ångesten som kommer ibland när det blir mörkt innan en ens hunnit byta om från pyjamas. Typ. <3

  Elina 2017-12-08 16:47:49 http://nouw.com/elinakmnilsson
  Svara
 • Helt OT, men har du nån låt som du önskar var längre än vad den är? Som du älskar men alltid tar slut innan man är redo att lämna den uppbyggda världen av ljud. Som exempel har jag Den minsta av segrar av 1900. Uj uj uj vad jag önskar att den var längre eller hade snarlika kusiner.

  Trevlig helg!

  Rebecka 2017-12-08 16:34:23
  Svara
 • Den här plattformen du byggt upp är verkligen guld! Så kul att få kika in i ditt liv, och läsa i kommentarsfältet. Så många bra tips man får härifrån!

  Sara 2017-12-08 15:58:06
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!