Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fredag: pizza, baskrar och staycation.

friday december

Vaknade i fredags med en sån helgkänsla i kroppen, när man liksom bara vet att de nästföljande dagarna kommer bli bra. Började morgon med grapefrukt (och knäckebröd och te).

friday december

Sedan fick jag ett så himla fint bud från & Other Stories samarbete med Laulhère, ett franskt baskertillverkarmärke som funnits sedan 1840.
Att ens numera äga en hattask enbart för baskrar gjorde mig glad hehe.

friday december

Inuti låg en svart basker med vita pärlor på. Så fin tycker jag.
Tänker extra piffigt till svart klänning på nästa fest.
Pop up-butiken med handgjorda baskrar finns på biblioteksgatan i Stockholm fram tills den 13:e december om någon undrar, så skynda fynda till en vän eller någon du tycker om.

friday december

Efter detta lilla unboxing-event gjorde jag mig i ordning för dagen. Hej hej.

friday december

Därefter packade jag en resväska för att bege mig mot staycation. Bra grejer att packa med för ett dygn borta är till exempel mysig tjocktröja, ansiktsmasker, lösögonfransar, smink och finklänning.

december. friday

Jag tog tunnelbanan till Miss Clara.
Miss Clara har just nu ett hotell-julpaket för alla som hellre uppskattar fest och bubbel istället för skog och mysjul ungefär, och frågade om jag ville testa det. Ja, tack och merci perfekt fredagssysselsätting.

december. friday

Min staycationdejt som jag bjudit med mig var Jenny.
Bor man på hotell med mig får man goodiebag såklart!
Jag hade packat med mig lite bud jag fått på sistone som jag tänkte skulle passa Jenny: krämer, oljor, en kashmirmössa, ansiktsmasker och läppstift.
Ursäkta förmiddagskaskaden av spons här nu, men nu blev det så!

december. friday

Efter incheckningen begav jag mig till Kulturhuset för att medverka i Videohjälpen; United Screens bössa till Musikhjälpen. Jag, Joakim (hejainternet) och Alexandra satt en livesänd timme och pratade om vänskap, gulliga djur, att bo utomlands, om skrivande och ja, lite allt möjligt.

december. friday

Efteråt gick jag tillbaka till mitt hotellrum och tidsinställde blogginlägg för helgen och svarade på mail. Jag ber om ursäkt om det ser ut som att jag ska döda dig.

december. friday

Kan vi stanna upp en minut förresten och uppskatta längden på mitt hår? Planerar att bränna vidare till typ dubbelt så långt.

december. friday

Vid halvsjutiden kom Jenny så då började fredagen. Vi gjorde i ordning oss ihop och drack bubbel.

december. friday

Sedan gick vi ner till Giro där vi hade bokat bord för att äta pizza. Vi delade på en med tryffel och vildsvinssalami och en med buffelmozarella och färska tomater. NOM säger jag.

december. friday

Till efterrätt glass med pistage och hasselnötter.

december. friday

Sedan genade vi genom Brunkebergstunneln (och spelade in x antal instastories) för att fortsätta kvällen vid Stureplan.

december. friday

Vi hamnade på Sturehofs Matmarknaden och drack vitt vin och pratade om saker vi gillade, hatade, funderade på, tycker om och så vidare.

Var tillbaka i hotellsängen vid midnatt, gjorde ansiktsmasker och somnade.
Och det var min fredag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Kan inte du göra ett inlägg där du lägger upp ALLA bud/spons/PR du får under en vecka? lite inside sandra beijers brevlåda typ. <3 Tror många skulle tycka vara superkul!

  Daniella 2017-12-12 20:12:40 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Var hittar jag den fina tröjan med precis lagom mycket rand + bästa färgerna?? Puss!

  Martina 2017-12-12 16:13:42
  Svara
 • Så kul att äntligen träffas! Och tack för att du var med i Videohjälpen! <3

  Joakim - HEJA INTERNET 2017-12-12 13:01:58 http://www.youtube.com/HejaInternet
  Svara
 • Hej!
  vart har du fått tag på den sjukt snygga gula tröjan?
  Ha det bäst! <3

  Rut 2017-12-12 09:54:20
  Svara
 • Den där tvättvålen i pappersförpackningen är så bra. Fick med den när jag köpte från Skincity för längesedan (!) och räcker fortfarande och rengör ordentligt. Tips tips.

  Katarina 2017-12-12 07:22:37
  Svara
 • Jaa, gillar också att se vad som kommer i budpaketen. Vill typ se en bild på hur de kom, sen uppackat! 😀

  L 2017-12-11 23:10:44
  Svara
 • Två saker:
  1. Älskar när du visar upp bud du fått. Vet inte ens varför men tycker det är så roligt!!
  2. Ditt hår är så himla snyggt! Saknar nästan mitt långa hår pga hur fint ditt är

  Elina 2017-12-11 22:23:46 http://nouw.com/elinakmnilsson
  Svara
 • Hej!

  Har en mkt stort och viktig beslut framför mig. Har nämligen gått och skaffat HUND. Medans jag väntar på att den lilla krabaten ska bli så gammal att han får flytta in hos mig så har jag börjat funderat på detta med namn. Verkeligen inget lätt beslut (känns svårare än att döpa ett barn! Finns så många riktningar att gå i!!). Ska det vara lite punny, mer en sak (typ Avocado??), ett ”gubbnamn”, modernt..? Så svårt verkligen. Har försökt att gränsa av det till antingen sportigt (alltså känd sportperson, eller typ något med sport att göra som tex Puck) eller ett namn med lite engelskt stuk (har bott i usa och kommer kanske göra det igen) , men mottar alla förslag.

  Hunden är en vit vallhund, ser alltså ut som en vit varg/schäfer typ. Snälla hjälp mig! <3

  I 2017-12-11 21:28:34
  Svara
 • så sjukt, jag brukar sakna sthlm en del, mest på sommaren och så. inget speciellt vanligtvis, ser ju alltid massa stockholmsbloggar och bilder därifrån men just tunnelgatanbilden fick mig att ba HEARTTHROB STHLMSAKNAD. jahopp. puss

  Vicky 2017-12-11 21:14:02 http://vickys.se
  Svara
 • Åh ser ju helt underbart ut :). Så roligt att få göra sånt där 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-12-11 19:04:44 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Alltså, jag är såååå avundsjuk på Jennys goodiebagspresent! Önskar att jag var din kompis 😀

  Aida 2017-12-11 18:35:36
  Svara
 • Hej Sandra,
  Tack för en bra blogg!

  Hur gör man, när den man är kär vill att vi ska vara vänner? När han vill att vi ska höras av en gång i veckan fram tills den dagen jag inte har känslor för honom längre, och att vi då ska träffas och umgås som vänner. Han har sagt att han såklart ger mig andrum men hans förhoppning är att vi i framtiden ska fortsätta att vara nära vänner.

  Ska tilläggas att vi har kysst varandra. Varje gång vi har träffats har vi suttit och druckit öl i typ 8 timmar och tvingats säga hejdå för att hinna ta sista tåget hem. Vi har en connection och han är attraherad av mig, men vill bara ha mig som vän då det är ”säkrast” så. Då jag är den enda han kan blotta sig för och att han inte vill förlora mig som vän. Uppenbarligen kommer han aldrig bli kär i mig.

  Men kan vi bli vänner och endast vänner? Kan man bli vän med någon man är kär i? Går det?

  Anna 2017-12-11 17:39:48
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Du ska vara egoistisk (i positiv bemärkelse!) och göra precis det du känner att du vill och orkar. Om du känner att du vill bryta helt – gör det. Om du känner att du vill ha andrum i 6 månader (eller hur länge du vill) och inte höras alls – säg det till honom. Om han är en riktig vän kommer han att finnas kvar när du känner att du kan umgås med honom enbart som vän. Det går över, lovar! Kram

   Linda 2017-12-12 08:05:20
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Kan du blotta dig för honom på samma sätt som han blottar sig för dig? alltså, lyssnar han på dig när du behöver det, eller är det han som pratar och du som lyssnar och bekräftar när ni är tillsammans? Jag gillar inte att tänka på relationer av något slag som en ekvationer, men input/outputbalansen måste vara rätt jämn om det ska funka utan att man känner sig utnyttjad i slutändan. Vad gör han när du blir kär i nån annan? Vad gör du när han blir kär? Alltså på annat håll. Fundera på det. Min erfarenhet av att vara kompis med ex är att temperaturen i förhållandet verkligen blir så annorlunda när man inte tar i varandra på samma sätt och inte pratar på samma sätt att det blir som att umgås med en helt annan person. Det är lite obehagligt och har oftast slutat med att man inte umgås mer, även om man har en varm känsla för den andra och önskar hen allt gott. Om den ena parten har romantiska känslor som den andra inte delar på samma sätt blir det en maktobalans som kan göra att det skär sig förr eller senare. Ta hand om dig och utsätt dig inte för någonting du mår dåligt av. Det finns så många personer där ute som vill detsamma som man själv, antingen det gäller vänskap eller kärlek 🙂

   maria 2017-12-11 18:16:03
   Svara
 • Men HUR växer ditt hår så snabbt? Har du några supertips?

  S 2017-12-11 17:21:42
  Svara
 • That is so nice that you gave Jenny a goody bag for your staycation!

  And I love the bed/beddings of the hotel.

  Looks like a fun stay 🙂

  Christine 2017-12-11 17:12:54 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Hahaha jag älskar verkligen när du visar upp vad du får i bud och pressutskick och så. Jätteroligt tkr jag?? Borde göra det oftare även om du gör det på instastories en del. I love it.

  Hanna 2017-12-11 16:27:39
  Svara
 • Hej! VART kommer din necessär ifrån? Letar febrilt efter en med fint mönster som julklapp till mamma:) Kram

  Amanda 2017-12-11 16:21:35
  Svara
 • ditt hår har verkligen blivit DRÖMMEN på ändå rätt kort tid?? så fint! mvh en som också sparar, men har en bra bit kvar till målet

  Ellen 2017-12-11 15:44:40 http://ellenlindberg.se
  Svara
 • Ser ut som en underbar dag! =) STOR KRAM

  Laila - Västkustens Största Blogg 2017-12-11 15:07:42 http://laila.mabra.com
  Svara
Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!