arkiverat från instagram.

Man kan ju spara grejer på instagram nuförtiden och det är ju himla bra så man slipper fylla hela mobilen med skärmavbilder.
För er som missat är det den lilla ikonen till höger i appen som ser ut som en vimpel.
Ska vi kolla vad jag jag sparat på sista tiden?
Mest memes faktiskt

❤️

Önskar fler skyltar som riktar sig till andra däggdjur.

Hoppas att inte alla män-uttrycket helt dör ut 2018.

?

En så fin outfit bara.

Drew Barrymore i Batman Forever från 1995. Dör på allt med detta.
Tänker även att Elsa skulle se ut såhär om hon vore batmanskurk.

<3

Hoppas ni mår bra

?

SANDRAAA

? gulligt <33

Good to know

Alltså!

Gör detta minst tio gånger om dagen.

?

Never forget.

Tänk på denna poster varje gång en mediaman i mitt facebookflöde ber kvinnor att lugna sig ang metoo-rörelsen. Tur hursom att de underlättar så för en att hitta rötäggen.

Ett favoritpar.

Kunde relatera.

 

??

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hallå finns ’när du är van vid..’-affischen att få tag på någonstans??

  Sandra 2017-12-22 17:21:26
  Svara
 • hahah älskar det här! Typiskt bra blogginlägg att läsa om och om igen om en vill bli lite glad.

  Patricia 2017-12-19 09:09:04
  Svara
 • Åh! Så många bra. Relaterade också så hårt till ”smaller internet” och Pokémon Go! Och många fler. Mycket bra samlat! Själv sparar jag nästan bara massa Bullet journal och brush script bilder/videos på insta ?

  Elin Häggberg // Teknifik 2017-12-19 07:42:18 https://teknifik.se
  Svara
 • ÄLSKAR ALLA MEMES <3 gjorde min dag

  Ellen 2017-12-18 21:35:25
  Svara
 • Vad roligt att du sparat min adbust ❤️ Även om det är via Baaam ?

  Jessica 2017-12-18 08:52:50 http://instagram.com/jessicahallback/
  Svara
 • Hihi, så kul inlägg!

  Josefine 2017-12-18 06:01:52 https://varmepumpeshopen.no
  Svara
 • Jag tänker fråga dig en sak Sandra och er andra här för att många av er har så vettiga tankar. Detta är ett känsligt ämne och jag hoppas att jag inte får tusen arga påhopp. Jag börjar bli rädd att me-too kampanjen gått för långt/bli lite trött på den. Det känns sjukt att säga så då jag är en stolt feminist som kämpar VARJE dag mot ojämlikhet mellan könen… men det är just det – jag vill att alla ska kunna göra samma saker tillsammans. Jag tror inte vi får bort mansklubbar (odd fellow, RT etc) genom att skapa kvinnoklubbar eller musikfestivaler bara för tjejer. Jag vill att vi skapar plattformar där vi hänger tillsammans på lika villkor. Så klart vill jag att män tex kan fatta ett nej, helt absurt att det ens är en grej men jag är inte säker på att detta är rätt sätt. Jag är rädd att det slår tillbaka. Vi mot dom fast nu kvinnor mot män. Jag är också rädd att det ”naturliga” försvinner. Att vi överanalyserar vartenda ord och varenda rörelse. Om någon tar mig på rumpan när jag är ute kan jag tänka åh vilken fin rumpa jag har. Tar personen däremot igen när jag sagt nej, då är det läge att bli förbannad. Jag vet inte, nu svamlar jag lite men … Är det någon som känner igen sig?

  T 2017-12-17 21:45:29
  Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   Vill du på riktigt att kvinnor ska fortsätta hålla käften alltså?

   Nej, det har inte gått för långt. Men förhoppningsvis blir det klart, nån gång. Nån gång när varje människas kropp respekteras.

   Åsa 2017-12-18 10:32:34
   Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   Hej! Förstår delvis ditt tänk men håller inte med. Jag tycker inte att det är naturligt att min rumpa ska ses som allmän egendom och att jag förväntas vara tacksam om någon tar på mig.
   Ditt resonemang är samma sak som jag hör från många killar den här hösten/vintern, och jag tror att det helt enkelt handlar om att beteendet är så hårt invant och det gör att många blir rädda för förändringen. Tycker Lis här ovanför skrev väldigt klokt; att vi nu säger att vi vill bli behandlade som människor (en rätt normal begäran) betyder inte att vi skapar klyftor mellan könen. Snarare tvärtom; förstår vi varandra och är jämlika kan vi komma närmare varandra. Jag tycker att vi kan förvänta oss mer av män än att de, om de inte ”får” begå övergrepp, måste ta avstånd och undvika kvinnor helt.

   Lotta 2017-12-18 09:46:00
   Svara
  • Svar på Ts kommentar.

   Svaret är nej, Metoo-rörelsen har inte gått för långt, den har bara börjat.

   Visst är det en hashtagg och en rörelse men det är också ett feministiskt uppvaknande för många som inser för första gången var de egentligen varit med om själva ,och vad andra människor har varit med om. Hela revolutionen började med att en kvinna steg fram och berättade om Harvey Weinstein. Sen dess har det fortsatt. Och om du är trött på det är det inte mycket att göra åt. För så är verkligheten nu – vi har blivit modigare. Starkare med varandra, stärkta av varandra. Berättelserna blir fler och kvinnor kommer att fortsätta berätta för att det är saker som har hänt, händer, och kommer att hända. Det som gått överstyr är ju det som dessa vittnesmål beskriver – magnituden och hänsynslösheten med problemet i sig. Nu bryter vi tystnaden, glömmer skammen och krossar de patriarkala strukturerna som gör att sexuella trakasserier blivit förbisedda av så många.

   Det finns ingenting som hindrar detta från att män och kvinnor ska kunna leva i symbios. Ingenting med att en festival då och då hålls endast för kvinnor hindrar kvinnor och män från att umgås. Det är ingen som inte vill skapa plattformar med lika villkor. Men tills dess vi har lika villkor – varför inte skapa en frizon, exempelvis en festival, där man som kvinna inte behöver känna obehag pga de övergrepp som så ofta sker i publikhav.

   Det är klart man vill bli uppskattad för sitt utseende men då kan man ju också tänka att den bekräftelsen men eftersöker är en del av sexism också. Som man helt enkelt blivit van vid – att bli reducerad och uppskattad för sin kropp. Precis den kulturen som bidrar till att män tycker tafsande är okej, dvs ”det är bara en komplimang”. Det är INTE en komplimang om en främling taffsar på din rumpa på krogen. Det är respektlöst, kränkande och gör dig till objekt, och inte till människa.

   Lis 2017-12-17 23:35:42
   Svara
   • Svar på Liss kommentar.

    100% med kvinnorna ovan. HATAR att bli tagen på rumpan! Har även blivit SMISKAD riktigt hårt på rumpan när jag varit ute och joggat i mitt bostadsområde av en sjuk man som kom upp bakom mig! Jag är en sådan tjej med ”bra” kardashian-rumpa som jag fötts med. Den gör mig mer rädd än stolt efter de kränkningar jag varit med om.

    HELT FUCKING VIDRIGT. Snälla TS sluta tycka att det är en komplimang att bli taffsad på.

    Hanna 2017-12-19 16:57:13
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

     Vet inte om jag tänker att det är en komplimang egentligen… bara att det kanske inte stör mig så mycket, och att folk över lag är ganska så lättkränkta. (Nu pratar jag självklart inte om övergrepp) Det beror på situationen. Däremot stör det mig att kvinnors kroppar betraktas som allmän egendom, även när en är i ett förhållande. Jag tycker också det direkt är kvinnoförtryck att kvinnor döljer sina ansikten med smink (intresse i all ära men varför är det generellt kvinnor som måste dölja sin hy liksom), vilket jag antar att de flesta inte anser. Vi lägger olika stor vikt vid olika saker i samhället så är det bara.

     T 2017-12-20 00:27:48
     Svara
 • så roligt inlägg! den där gula kjolen är typ det finaste jag sett <33

  Elina 2017-12-17 21:15:33 http://nouw.com/elinakmnilsson
  Svara
 • Herlig post! Men hadde ikke blitt glad for blåbær i klærne! ?

  Lotte 2017-12-17 19:31:35
  Svara
 • Älskar Instagram och alla roliga personer som gör alla bilderna hahah! Har också så många bilder sparade. Det måste verkligen vara genin bakom dessa bilder för så många bilder jag och mina kompisar känner igen oss i och garvat sönder. Mitt favorit instakonto är @grindrmeme, bästa bilderna 🙂

  Victor 2017-12-17 15:20:44 http://nouw.com/98v0
  Svara
 • Hahah alltså fuckjerry och theLadbible är ju guld!! <3

  emblas.se 2017-12-17 14:55:19 http://www.emblas.se
  Svara
 • Wow det hade jag helt missat! tack!
  kram
  www.jagraktuppochner.se

  Susanna 2017-12-17 13:31:50 http://www.jagraktuppochner.se
  Svara
 • Sparade ner nästan alla, ❤️

  Eriko 2017-12-17 13:29:00
  Svara
 • Loved this!
  Men också Jackie + Hyde <3333
  BÅDA PAREN VAR SÅ KOMPATIBLA!! :(((

  Hanna 2017-12-17 12:53:42
  Svara
 • Hahah, roligt!

  Sigrid 2017-12-17 12:35:52
  Svara
 • ”The room fills with parmesan” Men alltså vilken önskedröm! ??

  Ami 2017-12-17 11:40:45
  Svara
 • <3

  Karna 2017-12-17 11:38:23
  Svara
 • Alltså, din blogg är bäst. Älskar den!! ❤️

  Sarah 2017-12-17 11:24:41
  Svara
 • Så bra inlägg!

  Lisa 2017-12-17 10:56:47
  Svara
 • Alltså din humor. Helt briljant, detta inlägg gjorde min dag! <3

  Rebecka 2017-12-17 10:41:14
  Svara
 • Gah det där med cellerna borde jag ha tänkt på igår. Sa Hej till en gubbe jag jobbade med för 8 år sen. Han såg superförvirrad ut, stackarn.

  Hanna 2017-12-17 10:25:15
  Svara
 • Hahaha så roligt att du tyckte den med blåbären var gullig, för jag tänkte att blåbär är relativt mjuka, och alltså lätt skulle gå sönder och fläcka av sig i byxorna och jag vet inte om du vet att blåbärsfläckad ÄR OMÖJLIGA ATT TVÄTTA BORT!! Alltså inte alls särskilt gulligt i min värld ? snarare ondskefullt haha

  Felicia 2017-12-17 09:51:53
  Svara
 • Älskade det här!

  J 2017-12-17 09:48:05
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!