Mat mat mat mat mat mat nu kör vi lets go
I lördags vankades det brakfrukost. Frallor med kalkon, ruccola och ost, croissanter med blåbärsmarmelad, avokado, ägg och apelsinklyftor. Bästa sättet att börja en dag på om jag får säga det själv.
Avokadomackan på Nytorget 6, don’t mind if I do.
På söndagen blev det mellanmål i sängen: chili cheese tops och mozzarella sticks med dipp på mayo & sriracha plus sweet chili. Allt till tonerna av en ny tv-serie jag älskar som jag tänkte berätta mer om i måndagspeppinlägget som kommer efter lunch!
Igår på kvällen lagade jag en kycklingpasta med grädde, svamp, chili och ruccola. Tricket med att ha grädde i pasta tycker jag är att den knappt ska märkas – grädden alltså. Pastan ska inte bli ett minsta såsig utan bara lätt krämig, som ett löskokt ägg kanske man kan säga.
Hoppas ni får en fin måndag. Snart är det vår, glöm inte det.
.
Translation. Four things I ate this weekend.